Αγγλία

Πιθανή επιστροφή Ντι Μαρία στην Αγγλία!

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία ο Άνχελ Ντι Μαρία, που αναμένεται να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το προσεχές καλοκαίρι.

Έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία, που φημολογείται πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League το καλοκαίρι.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός θα είναι ελεύθερος τον Ιανουάριο να συζητήσει με συλλόγους του εξωτερικού, ενόψει της επικείμενης λήξης του συμβολαίου του τον προσεχή Ιούνιο.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Mirror», ο Αργεντινός είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Αγγλία για να σιωπήσει τους επικριτές του.

Ο Ντι Μαρία ψάχνει για ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο και στοχεύει σε συμφωνία που θα του αποδίδει περίπου 230.000 ευρώ την εβδομάδα.

Το μόνο σίγουρο για τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι πως δεν θα ξεμείνει από επιλογές…

Το καλοκαίρι και ενώ υπήρχε η πεποίθηση πως η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθούσε να τον πουλήσει, είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη οι Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ο Ντι Μαρία παραμένει, πάντως, μια πολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Παρισιού, έχοντας ξεκινήσει βασικός στα οκτώ από τα εννέα παιχνίδια της την φετινή σεζόν, στα οποία μετράει τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x