Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τελικά όχι μόνο έναν σέντερ φορ, αλλά και δεύτερο. Σύμφωνα με την «Πράσινη», αναζητείται ένας έτοιμος παίκτης που θα μπορεί να αγωνιστεί είτε στο πλευρό του Κίκο Μακέντα, αλλά και αντ’ αυτού στην κορυφή της επίθεσης. Παράλληλα, όμως, υπάρχει πρόθεση η ομάδα να ενισχυθεί και με έναν νεαρό και εξελίξιμο για αυτή τη θέση ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, στη λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 19χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού αρέσει πολύ στους ανθρώπους των «πράσινων» και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ο νεαρός άσος, που είχε 20 συμμετοχές και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την περασμένη σεζόν, έχει συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Η πρόταση να αποκτηθεί με ποσοστό μεταπώλησης απορρίφθηκε από τους Βοιωτούς, που ζητούν και οικονομικά ανταλλάγματα, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει και ο παίκτης φέρεται να πιέζει για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στη λίστα του δύο ακόμη νεαρούς επιθετικούς, πέρα των πιο έμπειρων που τσεκάρει για τη θέση. Εφόσον αποκτηθούν δύο επιθετικοί, πέρα από τον Βέργο είναι το πιθανότερο να δοθεί δανεικός και ο Καμπετσής, προκειμένου να έχει περισσότερες ευκαιρίες σε κάποια άλλη ομάδα.