Stoiximan Super League

«Πιθανή η παρουσία Βράνιες στην πρώτη προπόνηση της Άντερλεχτ»

Επιβεβαιώνονται από το Βέλγιο ότι οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ-Άντερλεχτ για τον Βράνιες είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αναφέρεται ότι είναι πιθανό να δώσει το «παρών» στην προπόνηση της Πέμπτης.

Όλο και πλησιάζει στην Άντερλεχτ ο Όγκνιεν Βράνιες.

Αυτό προκύπτει, εκτός από το ρεπορτάζ του ελληνικού Τύπου και από Μέσα στο Βέλγιο. Η ιστοσελίδα «dhnet.be» αναφέρει ότι οι «μωβ» ελπίζουν να εξασφαλίσουν την υπογραφή του Βόσνιου νωρίς μέσα στην εβδομάδα, ότι έχει επιτευχθεί το deal και πως απομένουν λεπτομέρειες για να σφραγιστεί.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα (αλλά και με τα όσα διαρρέουν και εντός των συνόρων), η Ένωση θα βάλει στα ταμεία της 3,2 με 3,5 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό θα κλειδώσει όταν καθοριστούν τα μπόνους που προβλέπεται να πάρει ο ελληνικός σύλλογος. Μάλιστα, σύμφωνα με το «nieuwsblad.be» το 60% των χρημάτων θα δοθούν άμεσα στους «κιτρινόμαυρους».

Επιπλέον, είναι πιθανόν ο Βράνιες να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Άντερλεχτ εν όψει της νέας σεζόν και ο διεθνής στόπερ θα περάσει ιατρικά σήμερα, όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα από το Βέλγιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x