Γερμανία

Πιζάρο: «Θέλω να συνεχίσω ακόμα έναν χρόνο»

Ανεξάρτητα από το αν θα παραμείνει στη Βέρντερ Βρέμης ή όχι, ο 40χρονος Κλαούντιο Πιζάρο τόνισε πως δεν σκοπεύει να… κρεμάσει τα παπούτσια ούτε και τη νέα σεζόν!

«Νιώθω πολύ καλά, έχω την ιδέα να συνεχίσω για ένα ακόμα χρόνο στο μυαλό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Περουβιανός επιθετικός στην ιστοσελίδα "meinwerder.de". Το συμβόλαιό του με τους «πράσινους», ωστόσο, τελειώνει.

Εξ ου και ο Πιζάρο θέλει «να μιλήσω με τους υπεύθυνους της ομάδας για να δω τι σχέδια έχουν». Παράλληλα, ο… αειθαλής στράικερ επιθυμεί «να ξέρω μέσα στον επόμενο μήνα», αν οι διοικούντες τη Βέρντερ θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Για την ιστορία, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του γερμανικού Βορρά, Φρανκ Μπάουμαν, δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση επί του θέματος. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο ο Πιζάρο δεν… πτοείται!

«Αν μπορούσα, δεν θα σταματούσα ποτέ το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει, όμως, κάποια στιγμή να γίνει. Κάποια στιγμή θα έρθει το τέλος, το ξέρω. Προς το παρόν, νιώθω καλά. Θα σταματήσω όταν μου το πει το σώμα μου», πρόσθεσε ο «Πίζα».

Το πρόσφατο γκολ του στο 2-2 της Βέρντερ με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ αποδεικνύει ότι ακόμα… περνάει η μπογιά του, με τον Πιζάρο να μετράει τέσσερα τέρματα σε 24 συμμετοχές στη Bundesliga φέτος…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x