Stoiximan Super League

Πλέι-άουτ: Στην επόμενη αγωνιστική στη Νέα Σμύρνη κρίνεται η παραμονή

Αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς, ενώ έναν περισσότερο έχουν οι Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Καμία αλλαγή στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας εκεί που τρεις ομάδες παλεύουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σήμερα και τα τρια ματς στα οποία συμμετείχαν οι τρεις τους έληξαν ισόπαλα κάτι που διατήρησε την κατάσταση αναλλοίωτη και μετέφερε τις εξελίξεις στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι στην τελευταία θέση με 22 βαθμούς, ενώ έναν περισσότερο έχουν οι Παναιτωλικός και Ξάνθη.

Το παιχνίδι που γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι θα καθορίσει αρκετά την διαμόρφωση της βαθμολογίας είναι αυτό της επόμενης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη. Το ερχόμενο Σάββατο ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναιτωλικό σε ένα ματς – τελικό για την παραμονή. Εάν οι κυανέρυθροι νικήσουν θα προσπεράσουν την ομάδα του Αγρινίου και θα έχουν δύο βαθμούς περισσότερους.

Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο Παναιτωλικός θα έχει μεγάλο προβάδισμα και θα θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τους Νεοσμυρνιώτες στην τελευταία αγωνιστική. Σε αυτή που υποδέχονται τον Βόλο, την στιγμή που ο Πανιώνιος παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

6η αγωνιστική
Σάββατο (11/7)

Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (19:15)
Βόλος - Ατρόμητος (19:15)
Πανιώνιος - Παναιτωλικός (19:15)
Λαμία - ΑΕΛ (19:15)

7η αγωνιστική
Σάββατο (18/7)

ΑΕΛ - Ξάνθη (19:15)
Αστέρας Τρίπολης - Λαμία (19:15)
Ατρόμητος - Πανιώνιος (19:15)
Παναιτωλικός - Βόλος (19:15)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x