Κύπελλο Ελλάδας

Πλιάτσικας: «Πρώτα βρήκε στο στήθος μου και μετά στο χέρι η μπάλα»

Ο Βασίλης Πλιάτσικας μίλησε για τη φάση που δόθηκε πέναλτι στον Ολυμπιακό, ενώ χαρακτήρισε άθλο την πρόκριση της Λαμίας.

Όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο αμυντικός της Λαμίας, η ομάδα του πρέπει να διαχειριστεί αυτή την ιστορική πρόκριση στους 4 του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν άθλος αυτό που κάναμε. Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Σ' αυτούς εντός και εκτός αποστολής, στον πρόεδρο, το τεχνικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές. Όλοι συνέβαλαν σε αυτόν τον άθλο.

Έχεις μεγάλο κίνητρο να περάσεις έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, όμως είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις. Όλοι στην αρχή της χρονιάς μας θεωρούσαν από τους πρώτους υποψήφιους για υποβιβασμού. Κάθε εβδομάδα υπάρχει άγχος. Αυτό που πετύχαμε, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς από όλα τα παιδιά. Σίγουρα μας βοήθησε πολύ ο τερματοφύλακάς μας σήμερα, όμως όλοι αξίζουμε συγχαρητήρια.

Το σουτ του Φορτούνη (όπου ζήτησε πέναλτι ο Ολυμπιακός) ήταν εξ' επαφής. Θεωρώ ότι πρώτα βρήκε στο στήθος μου και μετά στο χέρι η μπάλα.

Δεν το έχει ξανακάνει αυτό η ομάδα. Είναι κάτι πολύ μεγάλο και πρέπει να το διαχειριστούμε. Κοιτάμε την Κυριακή να πάμε να νικήσουμε στη Λιβαδειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x