Αγγλία

Πλήγμα για Γουέστ Χαμ με Αρναούτοβιτς

Σημαντικότατη απώλεια για τη Γουέστ Χαμ, η οποία θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Μάρκο Αρναούτοβιτς από το… 2019.

Έναν πολύ δυσάρεστο "πονοκέφαλο" απέκτησε μετά το παιχνίδι με την Κάρντιφ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι.
Μπορεί η ομάδα του να νίκησε την αντίπαλό της με 3-1 στο Ολυμπιακός Στάδιο του Λονδίνου, αλλά ο Αργεντινός προπονητής είδε τον Μάρκο Αρναούτοβιτς να αποχωρεί τραυματίας στο 40ό λεπτό της αναμέτρησης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Πελεγκρίνι, ο Αυστριακός επιθετικός έχει υποστεί μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τον επόμενο μήνα.

«Γνωρίζουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι ο Μάρκο για την ομάδα μας. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο καιρό, σε έναν μήνα στον οποίο έχουμε να παίξουμε εφτά παιχνίδια και ακόμα έξι τον Ιανουάριο. Ωστόσο, όπως λέω πάντα, έχουμε αρκετούς παίκτες και είναι μια ευκαιρία για κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός τεχνικός.

Ο Μάρκο Ανραούτοβιτς έχει χάσει μόλις δύο από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα του στη φετινή Premier League, έχοντας σκοράρει 5 φορές και όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της Γουέστ Χαμ.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x