Stoiximan Super League

Πλήγμα στον Ατρόμητο με Μπουσουλάτζιτς

Τα πλάνα του οριστικά χωρίς τον Αζέρ Μπουσουλάτζιτς πρέπει να σχεδιάσει ο Νταμίρ Κάναντι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, καθώς ο Βόσνιος θα γυρίσει στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Σε αναπροσαρμογή των πλάνων του για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Απόλλωνα πρέπει να προχωρήσει ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, καθώς οριστικά απών από την αναμέτρηση θα είναι ο Αζέρ Μπουσουλάτζιτς.

Ο Βόσνιος αμυντικός χαφ που ήταν και η τελευταία χρονικά μεταγραφή της ομάδας του Περιστερίου, αναμενόταν να επιστρέψει σήμερα από τη Δανία που είχε πάει για να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μόνιμη εγκατάστασή του στην Ελλάδα, ωστόσο όπως ειδοποίησε η άφιξή του θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Εξάλλου, στο γήπεδο του Περιστερίου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η προπόνηση των παικτών της ομάδας για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x