Stoiximan Super League

Πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ για τα δωρεάν διαρκείας σε ανέργους

Ανακοίνωση, μέσω της οποίας δίνει πληροφορίες για τη δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας σε ανέργους, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δώσει δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και οι τυχεροί θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση.

Η ανακοίνωση

Δωρεάν διαρκείας σε ανέργους

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη διάθεση δωρέαν εισιτηρίων διαρκείας σε ανέργους για τη σεζόν 2018-19.

Η προσφορά των διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με κλήρωση ανάμεσα σε όσους είναι άνεργοι ως τις 20.09.2018, καταθέσουν εγκαίρως τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ακολουθήσουν την εξής διαδικασία που θα ξεκινήσει την Δευτέρα 10.09.2018 στις 10:00:

Να δημιουργήσουν λογαριασμό στο paokfc.gr/tickets και να συμπληρώσουν όλα τα διαθέσιμα πεδία (τα στοιχεία να δηλώνονται όπως ακριβώς αναγράφονται στα επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης).

Όσοι έχουν ήδη λογαριασμό πρέπει να συνδεθούν και να συμπληρώσουν τα εξής δύο νέα πεδία:

Α. Τον αριθμό δελτίου ανεργίας (16ψήφιος ή 18ψήφιος χωρίς τις καθέτους)

Β. Τον αριθμός αναφοράς που θα βρείτε ΜΟΝΟ στο εκτυπωμένο αποδεικτικό ανανέωσης . Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κλειδάριθμο στο oaed.gr.

Παράδειγμα του εκτυπωμένου αποδεικτικού ανανέωσης που περιέχει τους δύο αριθμούς μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα διαρκέσει από τις 10.09.2018 στις 10:00 ως τις 11.09.2018 στις 19:00.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με email και sms βάσει των δηλωθέντων στοιχείων τους.

Οι «τυχεροί» φίλαθλοι θα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκειάς τους μέσω courier στη δηλωθείσα διεύθυνση του web λογαριασμού τους, αφού πρώτα αποστείλουν μέσω email στο helpdesk@paokfc.gr τα κάτωθι δικαιολογητικά για τη διασταύρωση των δηλωθέντων στοιχείων.

-ΑΔΤ

-Δελτίο ανεργίας

Σε περίπτωση που κάποιος δικαιούχος δεν αποστείλει τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω email ως τις 20.09.2018 το εισιτήριο θα κληρωθεί σε επιλαχόντα.

* Λόγω του νέου αθλητικού νόμου που απαγορεύει στον οποιονδήποτε να κατέχει δύο εισιτήρια στο όνομα του, δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι φίλαθλοι πληρούν τις προϋποθέσεις και δεν έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2018-19.

* Τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν στη θύρα 7.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε καλέστε στη Γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών, στο 2310-954099

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x