Οι εμφανίσεις του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ στο ξεκίνημα της σεζόν έχουν κάνει τους ανθρώπους της Γιουβέντους να σκέφτονται σοβαρά την εξαγορά της ρήτρας μεταπώλησης της Μπόκα Τζούνιορς.

Τον Απρίλιο του 2017 οι «μπιανκονέρι» απέκτησαν τον Μπεντανκούρ από την Μπόκα, έναντι 9,5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον αργεντίνικο σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%.

Στο Τορίνο βλέπουν στο πρόσωπο του 21χρονου ένα ανερχόμενο αστέρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Corriere di Torino», σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργήσουν αυτή τη ρήτρα.

Αυτό μπορεί να γίνει, μόνο αν η Μπόκα συμφωνήσει να λάβει άμεσα ένα εγγυημένο ποσό, εξασφαλίζοντας αρκετά χρήματα, ενώ θα καλύψουν και την περίπτωση της ζημίας, αν ο παίκτης δεν έχει την προσδοκώμενη εξέλιξη.

Μάλιστα, με δεδομένο τα πολλά προβλήματα της Μπόκα, μοιάζει σχεδόν αδύνατο να μη γίνει δεκτή η προσφορά των πρωταθλητών Ιταλίας.

Επιμέλεια: Σταύρος Παπανάγνου

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ