Stoiximan Super League

Πλήρωσε 50.000 και προσέφυγε στο διαιτητικό για τον Βέμερ ο Παναθηναϊκός

Οι πράσινοι κατέβαλαν στον Βέμερ μια ληξιπρόθεσμη δόση.

Το ποσό των 50.000 ευρώ κατέβαλε στον Βέμερ ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τα χρήματα της μίας ληξιπρόθεσμης δόσης του διακανονισμού που είχε γίνει με τον Γερμανό άσο.

Πρόκειται για μια κίνηση η οποία αποδεικνύει την τακτική της πράσινης ΠΑΕ στο θέμα του Βέμερ. Βάσει αυτής ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοπό να καταβάλει όλο το ποσό που οφείλεται στον Γερμανό αλλά τις δόσεις που είναι ληξιπρόθεσμες.

Για τον λόγο αυτό και έχουν απευθυνθεί στην ΕΠΟ από την οποία ζητούν διευκρινίσεις για το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Βέμερ υποστηρίζοντας ότι μπορούν να γλιτώσουν την αφαίρεση των τριών βαθμών χωρίς να δώσουν όλο το ποσό, όπως ζητάει ο παίκτης.

Στο πλαίσιο αυτό οι πράσινοι σήμερα έκαναν άλλη μια κίνηση. Προσέφυγαν στο διαιτητικό δικαστήριο, το οποίο είχε αποφανθεί για τον Βέμερ, και ζήτησαν να διορθώσει την απόφαση, τονίζοντας ότι η αφαίρεση βαθμών θα αναιρεθεί αν δοθούν οι δόσεις που έχουν λήξει.

Εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε οι πράσινοι γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών και θα συνεχίσουν απλώς δίδοντας στον Γερμανό κάθε μήνα τη δόση των 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x