Stoiximan Super League

Πλησιάζει ο Σεμέδο, οι φορ που «παίζουν» για Ολυμπιακό

Φουλάρει για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο (που είναι σύμμαχός του) με στόχο να τον κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει 3+ επιλογές για τη θέση του φορ.

Πιο κοντά στον Ολυμπιακό πλέον ο Σεμέδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν στροφές για να κλείσουν τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, έχοντας και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή με την πλευρά τους και στόχος είναι να κλείσει παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο Πορτογάλος είναι στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες, που όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ. Οι Ισπανοί ζητούν αρκετά χρήματα παραπάνω, αλλά προς το παρόν δεν τα βρίσκουν και ο χρόνος δείχνει να λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του ο παίκτης ασκεί πίεση στο «κίτρινο υποβρύχιο» και με αυτόν τον τρόπο δείχνει τις προθέσεις του.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει λόγος για κλεισμένη μεταγραφή. Άλλωστε, υπάρχει ενδιαφέρον από Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα, ενώ ενδιαφέρον είχε δείξει και η Σπόρτινγκ, αλλά η υπόθεση φρενάρει λόγω της ρήτρας αντιπαλότητας που είχε μπει όταν υπέγραψε τον δανεισμό του στη Ρίο Άβε.

Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες αναμένονται προσεχώς εξελίξεις. Στόχος είναι να κλείσει εντός της εβδομάδας η υπόθεση, αλλά δεν αποκλείεται να τραβήξει λίγο παραπάνω και να βρεθεί ο Ολυμπιακός σε θέση να κλείσει τον παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον φορ, βρίσκονται τρία ονόματα ποδοσφαιριστών στον… αφρό. Ο Ντέιβερσον της Παλμέιρας, που αποτελεί πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση, αλλά επειδή έχει δείξει ο Πέδρο Μαρτίνς ότι του αρέσει πολύ παραμένει «ζεστό» το θέμα. Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το 2022. Ο Στιβ Μουνιέ της Χάντερσφιλντ, με την οποία έχουν καλό δίαουλο επικοινωνίας οι «ερυθρόλευκοι» είναι επίσης στο προσκήνιο. Επίσης, συνεχίσει να απασχολεί η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, που τον έχει παραχωρήσει στην Εσπανιόλ και ο δανεισμός του λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεγράψουμε τον Γκουίδο Καρίγιο της Σαουθάμπτον, τον οποίο θέλει η Λεγκανιές και άλλες ισπανικές ομάδες, αλλά και τον Βινίσιους της Νάπολι. Πιθανόν ο Βραζιλιάνος φορ να είναι η πιο εφικτή περίπτωση. Αφού η Νάπολι τον παραχωρεί και δανεικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x