Γαλλία

Πλησιάζει σε Μιράντα η Μαρσέιγ, περιμένει στη... γωνία η Γιουβέντους

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Χουάν Μιράντα βρίσκεται η Μαρσέιγ, με τη Γιουβέντους, ωστόσο, να μην έχει πει την... τελευταία της λέξη, θέλοντας να τον κάνει δικό της!

Παίκτη της Μαρσέιγ ενδέχεται να αποτελέσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Χουάν Μιράντα, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο ατζέντης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

«Υπάρχουν έντονες επαφές με τη Μαρσέιγ. Όλοι κάνουν λόγο για δανεισμό, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι ακόμη. Δουλεύουμε πάνω στη συμφωνία, αλλά υπάρχουν και άλλες προσφορές. Υπάρχουν συζητήσεις για απόκτησή του από τη Μαρσέιγ, με την Μπαρτσελόνα να διατηρεί δικαίωμα επαναγοράς, ώστε να μη χάσει την επαφή της με τον Μιράντα», είπε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του 19χρονου αριστερού μπακ.

Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι για τον Καταλανό ποδοσφαιριστή έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Γιουβέντους, με τα ιταλικά Μέσα να αναφέρουν πως η πρωταθλήτρια Ιταλίας είναι πρόθυμη να προσφέρει 10 εκατ. ευρώ και τον Ρουγκάνι ως αντάλλαγμα, ώστε να τον κλέψει από τα χέρια των Γάλλων.

Την περασμένη σεζόν, ο Μιράντα μέτρησε 4 συμμετοχές στη La Liga, αλλά και 1 στο Champions League κόντρα στην Τότεναμ, στην παρθενική του χρονιά με τη μεγάλη ομάδα των «μπλαουγκράνα».

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x