Ιταλία

«Πλησιάζει» στην Νάπολι ο Μίλικ

Το κενό που άφησε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, φαίνεται πως θα καλύψει ο Αρκάντιουζ Μίλικ, με τον Άγιαξ να κάνει αποδεκτή την πρόταση της Νάπολι. Δείτε το ποσό που θα καταθέσει η ιταλική ομάδα.

Δεν έχασε καθόλου χρόνο η Νάπολι και κατέληξε στον επιθετικό που θα «γεμίσει» τα παπούτσια του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιταλικής ιστοσελίδας «GazzaMercato», ο Άγιαξ έδωσε το «πράσινο φως» για την μετακίνηση του Αρκάντιουζ Μίλικ, μετά την πρόταση των 30 εκατ. ευρώ που έκαναν οι «παρτενοπέι»

Η είδηση έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα των ιθυνόντων του «Αίαντα», που εδώ και αρκετές μέρες τόνιζαν κατηγορηματικά πως ο παίκτης δεν είναι προς παραχώρηση.

Όμως, φαίνεται πως τα λεφτά ήταν πολλά για να πουν "όχι" και έτσι θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και τους Ιταλούς. Πληροφορίες λένε πως προσφέρεται στον 22χρονο επιθετικό συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Πολωνός έκανε εξαιρετική χρονιά πέρυσι, πετυχαίνοντας 24 γκολ σε 42 εμφανίσεις με την ολλανδική ομάδα, ενώ ήταν και μέλος της εθνικής ομάδας στο Euro της Γαλλίας, σκοράροντας ένα τέρμα απέναντι στην Βόρειο Ιρλανδία.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x