Γερμανία

Πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Γκορέτσκα προσφέρει η Σάλκε

Στο Γκελζενκίρχεν για πολλά χρόνια θέλει να κρατήσει η Σάλκε τον Λέον Γκορέτσκα, προσφέροντάς του το ακριβότερο συμβόλαιο στην ομάδα και συγκεκριμένα 10 εκατομμύρια το χρόνο, σύμφωνα με το «Kicker».

Νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές φαίνεται ότι προτείνει η Σάλκε στον Λέον Γκορέτσκα, προσφέροντάς του 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με το γερμανικό «Kicker», καθιστώντας τον ως τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην ομάδα. Το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου με τους "βασιλικούς μπλε" λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η Σάλκε θέλει να κρατήσει τον παίκτη, προτείνοντάς του αυτό το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Μην ξεχνάμε ότι τη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, ο 22χρονος μέσος είχε βρεθεί κοντά στην Μπάγερν Μονάχου, ενώ, επίσης, πολλές ομάδες στην Ευρώπη ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του, με τον Γκορέτσκα τελικά να παραμένει στη "Φέλτινς Αρίνα".

Οι «βασιλικοί μπλε», μετά την αποχώρηση του Κλας-Γιαν Χούντελαρ για τον Άγιαξ και την αποχώρηση του αρχηγού τους, Μπένεντικτ Χέβεντες για τη Γιουβέντους, έχουν εξοικονομήσει χρήματα, καθώς οι δύο παίκτες είχαν "βαριά" συμβόλαια στην ομάδα και η Σάλκε θέλει να το εκμεταλλευτεί αυτό, προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στον Γκορέτσκα.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x