Stoiximan Super League

«Πλύση εγκεφάλου» Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Σοβαρότητα και συγκέντρωση είναι τα δύο στοιχεία που ζητάει συνεχώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ.

Στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον όλων στον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς μετά την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδα έχουν ως στόχο την 14η σερί νίκης τους, διατηρώντας την απόσταση που υπάρχει από ΑΕΚ αλλά και Ολυμπιακός.

Για αυτό το λόγο ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει φροντίσει να τονίσει στους παίκτες του ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα και συγκέντρωση το αυριανό παιχνίδι με τους «βυσσινί».

Μάλιστα, εκείνος δεν σκοπεύει να κάνει… πειραματισμούς στην ενδεκάδα, εκτός από μία - δύο το πολύ αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαία γραμμής θα είναι ο Μαουρίσιο με τον Κάνιας ή τον Σάχοφ, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κάμπος και ο Μάκ. Ο Πέλκας θα είναι πίσω από τον Πρίγιοβιτς που θα αγωνιστεί ως σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x