Λίγη υπομονή χρειάζεται να κάνουν οι φίλοι του Άρη για να υποδεχθούν με κάθε επισημότητα τον Μπράουν Ιντέγε στην ομάδα τους.

Ο Αφρικανός επιθετικός ειδοποίησε τους Θεσσαλονικείς πως θα βρίσκεται στην Ελλάδα σε μία εβδομάδα, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Το κομμάτι των εξετάσεων είναι καθοριστικό για τον… γάμο μεταξύ των δύο πλευρών, αφού όπως έχουν τονίσει οι κ.κ. Καρυπίδης και Διαμαντόπουλος στον παίκτη «θα περάσεις εργομετρικά και εάν είναι καλά τα αποτελέσματα, τότε θα προχωρήσουμε σε υπογραφή συμβολαίου».

Από την πλευρά του, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού συμφώνησε, αφού έδειξε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και θεωρεί ότι είναι σε κατάσταση για να αρχίσει προετοιμασία με τη νέα του ομάδα.

Ο Ιντέγε έχει να αγωνιστεί περίπου έναν χρόνο, αλλά ο Σάββας Παντελίδης εκτιμά πως από τη στιγμή που περάσει τις ιατρικές εξετάσεις θα μπορέσει κατά τη διάρκεια του βασικού στάδιου προετοιμασίας να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν.

TAGS: Άρης
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ