Stoiximan Super League

Ποντένσε: «Αισθάνθηκα πως έπρεπε να οδηγήσω την ομάδα»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου, ο Ντανιέλ Ποντένσε ανέφερε ότι ένιωσε πως έπρεπε να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για το γεγονός πως έπρεπε να ηγηθεί της προσπάθειας του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων», Ντανιέλ Ποντένσε, μιλώντας στη κάμερα της Nova.

«Επειδή είμαι για δεύτερη χρονιά εδώ και έχω παίξει σε όλα τα ματς, ένιωσα ότι ήταν ευθύνη μου να ανεβάσω την ομάδα και να την οδηγήσω σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αισθάνθηκα πως έπρεπε να την οδηγήσω. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από τα άκρα. Να κάνουμε περισσότερες ενέργειες ή να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το αντιμετωπίσαμε με αυτόν τον τρόπο το ματς απέναντι σε μία κλειστή άμυνα», είπε αρχικά.

Για την απόδοση του Μπουχαλάκη τόνισε: «Είχαμε πολύ ισχυρό κέντρο. Το ξέρουμε πως τον χρειαζόμαστε. Ο Αντρέας μας βοηθάει πολύ, μου δίνει πολύ ωραίες πάσες. Το αντιμετωπίσαμε πολύ καλά το ματς».

Για την εθνική και τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Νομίζω ότι έχω την ευκαιρία μου για την εθνική Πορτογαλίας. Επειδή αγωνίζομαι και ως εξτρέμ. Είναι πολύ τιμητικό για μένα και είμαι πολύ περήφανος που θα μοιράζομαι τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο με τον καλύτερο του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Σε ερώτηση για το αν ο Σάντος είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου απάντησε: «Δεν ξέρω ποιον να διαλέξω (σ.σ. χαμόγελο). Τον Πέδρο Μαρτίνς ή τον Φερνάντο Σάντος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x