Stoiximan Super League

Πογέτ: «Σύντομα οι αποφάσεις για το ρόστερ»

Μέσα σε 1-2 εβδομάδες θα έχει αποφασίσει ο Γκουστάβο Πογέτ για το υπάρχον ρόστερ κατόπιν αξιολόγησης του δυναμικού της ΑΕΚ. «Βλέπω πρόοδο», τόνισε. «Νίκες και βλέπουμε», το σύνθημα για τη συνέχεια.

Δεν θα αργήσει ο Γκουστάβο Πογέτ να πάρει τις αποφάσεις του για το δυναμικό της ΑΕΚ, όπως δήλωσε σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Ουρουγουανός τεχνικός διέκρινε πρόοδο στην ομάδα του και τόνισε πως στόχος είναι αυτό να συνεχιστεί, όπως και οι νίκες, παρότι «… δυστυχώς ο Ολυμπιακός νικά συνέχεια».

Αναλυτικά, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

-την αφομοίωση της φιλοσοφίας του από τους παίκτες: «Θέλω να πω, πρώτα απ’ όλα ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Η πρόοδος, το πώς αντιλαμβάνονται οι παίκτες, εξαρτάται καθαρά απ’ αυτούς που παίζουν. Είναι λογικό αυτοί που παίζουν να καταλαβαίνουν αυτά που τους ζητάω. Όσον αφορά, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και την οργάνωση, βλέπω πως τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα».

-την αξιολόγηση του ρόστερ και πότε θα πάρει τις αποφάσεις του: «Έχω ήδη μια ιδέα. Ο τρόπος που λειτουργώ εγώ είναι πως μιλάω πρώτα με τον ποδοσφαιριστή. Ειλικρινά πιστεύω πως δεν θα περάσουν πάνω από 1-2 εβδομάδες, οι παίκτες θα είναι ενήμεροι και μετά θα αποφασίσει η διοίκηση».

-τους στόχους της ΑΕΚ: «Η ιδέα είναι βλέποντας πού βρισκόμασταν και πού βρίσκεται ο Ολυμπιακός, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά. Το κοντά βέβαια δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τον Ολυμπιακό. Θα περιμένουμε να έχει κάποιες απώλειες. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή συνεχείς νίκες, όμως εξαρτάται και από τον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ ρεαλιστής και δυστυχώς για εμάς βλέπω ότι ο Ολυμπιακός σε κάθε παιχνίδι το χειρίζεται διαφορετικά. Είναι πιο δυνατός από τις άλλες ομάδες. Όταν έρθει το εντός έδρας παιχνίδι, θα δούμε αν έχουμε βελτιωθεί και σε ποιο επίπεδο».

-το ματς Κυπέλλου με Πανελευσινιακό: «Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τυποποιημένες φράσεις που έχουμε στο ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να δω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο, που θα αντιδρούσαν για παράδειγμα αν έπαιζαν με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο, όμως σε αυτές τις περιπτώσεις ή κάνουμε όλοι λάθη ή χάνει ένας ποδοσφαιριστής μία ευκαιρία που θα του δοθεί. Υπάρχουν πράγματα που ζητάμε μέσα στο γήπεδο από τους παίκτες να τα κάνουν ακριβώς, ανεξαρτήτως του αντιπάλου. Αυτό θέλουμε να δούμε: αν τα έχουν αντιληφθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x