Stoiximan Super League

Πογιέτ: «Στόχος μας να συνεχίσουμε τις νίκες»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ κλείνει τα αυτιά του στα σενάρια που τον θέλουν να γυρίζει στην Αγγλία και μιλώντας στο ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι ο στόχος του είναι να συνεχίσει η ΑΕΚ τις νίκες.

Στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αγγλία ο Γκουστάβο Πογιέτ κλείνει τα αυτιά του. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο τεχνικός της ΑΕΚ επεσήμανε ότι δεν λαμβάνει υπόψη του τα όσα γράφονται.

«Ο στόχος μου είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις νίκες για να είμαι κι εγώ χαρούμενος και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογιέτ στο ΣΚΑΪ

Για τον καιρό στην Ελλάδα και την κρίση;

«Όσον αφορά τον καιρό είναι κάτι το εκπληκτικό. Φεβρουάριο μήνα να κυκλοφορείς με κοντομάνικο. Σε ότι αφορά την κρίση, στο ποδόσφαιρο είναι λίγο δύσκολο να την αναγνωρίσεις διότι είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι είμαστε πάρα πολύ καλά γιατί πάνω απ’ όλα κερδίζουμε»

Για το πως βλέπει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα;

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι πρέπει να προσαρμοστούμε. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωρίσουμε πως παίζουν οι αντίπαλοι. Σιγά σιγά αρχίζω και το γνωρίζω το πρωτάθλημα και προφανώς υπάρχει μια διαφορά του πρώτου από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τον Ατρόμητο και τον Δέλλα:

«Καταρχήν θέλω να πω δεν γνώριζα ότι η ΑΕΚ είχε δώσει τον τελευταίο της αγώνα πριν τον υποβιβασμό, προφανώς όμως και γνώριζα για τον πρώην προπονητή. Είναι ένα πολύ ειδικό παιχνίδι για τον κόσμο αλλά και τα παιδιά που ήταν μαζί, αλλά και τον ίδιο φαντάζομαι.

Για μένα με όλο το σεβασμό στον προπονητή είναι ένα ακόμη παιχνίδι πρωταθλήματος και θέλω να προετοιμάσω την ομάδα μου όσο γίνεται καλύτερα για να είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου να αλλάζουν οι προπονητές, αλλά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας».

Για το σύστημα το 4-3-3 και τη μεταμόρφωση κάποιων παικτών;

«Νομίζω από φυσικού μας βολεύει πάρα πολύ το 4-3-3. Το θέμα ήταν να μπορέσουν να το κατανοήσουν οι παίκτες. Να κατανοήσουν πως πρέπει να έχουν την κατοχή, να ξέρουν τις θέσεις τους, κάτι που μπόρεσαν να το κάνουν και το είδαμε αυτό με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιόχανσον. Είναι ο παίκτης ο οποίος προσαρμόστηκε άμεσα, είναι box-tο-box με αποτέλεσμα να μπορεί να σκοράρει».

Για το αν είναι «τρελοί» οι οπαδοί της ΑΕΚ;

«Είναι τρελοί, είναι καλοί τρελοί. Στηρίζουν και σπρώχνουν την ομάδα σε όλες τις εκδηλώσεις και τους καταλαβαίνω απόλυτα γιατί κι εγώ από την μέρα που ήρθα νιώθω ο νούμερο 1 οπαδός της».

Για τα δημοσιεύματα από την Αγγλία που γράφουν ότι μπορεί να γυρίσει πίσω;

«Τους ευχαριστώ πολύ, όμως είμαι καλά και ο στόχος μου είναι να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις νίκες για να είμαι κι εγώ χαρούμενος και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x