Αγγλία

Πόγκμπα: «Η Λίβερπουλ αξίζει δίκαια τον τίτλο»

Στο ESPN μίλησε ο Πολ Πογκμπά, όπου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Λίβερπουλ αξίζει δίκαια τον φετινό τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ και παραδέχθηκε την ανωτερότητά της.

Μιλώντας στο ESPN, o Πολ Πογκμπά παραδέχθηκε ανοιχτά την ανωτερότητα της μισητής αντιπάλου της ομάδα του, Λίβερπουλ. Ο Γάλλος μέσος, δεν θέλησε να κρυφτεί και πρόσθεσε ότι οι «reds» αξίζουν βάση και της αγωνιστικής τους εικόνα τον τίτλο της εφετινής Πρέμιερ λιγκ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι τόσο πολύ μπροστά από όλους τους άλλους. Δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι ακόμα αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα.Κρατούν ήδη με το ένα χέρι το τρόπαιο της Premier League. Είναι ακόμα καλύτερα από την περασμένη σεζόν όταν κέρδισαν το Champions League και την αμέσως προηγούμενη όταν έχασαν στον τελικό της διοργάνωσης από την Ρεάλ Μαδρίτης
Ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ μας, δεν θέλουμε να κερδίσουν τον τίτλο.

Δεν θέλουμε να κερδίσει κάποιος άλλος από εμάς, αλλά ως εραστής του ποδοσφαίρου και από σεβασμό στους παίκτες των άλλων ομάδων, πρέπει να πω ότι αξίζουν να είναι εκεί που είναι σήμερα».

Επιμέλεια: Σωτήρης Τσώτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x