Αγγλία

Πογκμπά: «Όταν επέστρεψα στη Γιουνάιτεντ, επέστρεψα στο σπίτι μου»

Με τις φήμες περί αποχώρησής του από το «Ολντ Τράφορντ» να οργιάζουν, ο Πολ Πογκμπά χαρακτήρισε σπίτι του τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δήλωσε χαρούμενος που επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους».

Παρά τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό και κάνουν λόγο για αποχώρηση του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Πολ Πογμπά, σε συνέντευξή που έδωσε στο περιοδικό «Inside United», δήλωσε πως ένοιωσε καλύτερα από ποτέ όταν επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» το 2016, 4 χρόνια μετά την αποχώρησή του για τη Γιουβέντους.

Η έντονη κόντρα του με τον Μουρίνιο όμως έχει «δώσει τροφή» στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί για δεύτερη φορά από τη Γιουνάιτεντ, αλλά παρ’ όλα αυτά, ο Γάλλος τόνισε πως το υπέροχο συναίσθημα που ένοιωσε όταν επέστρεψε, δεν έχει αλλάξει.

«Όταν επέστρεψα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ένιωσα καλύτερα από ποτέ. Επέστρεψα στο σπίτι μου. Πάντα ονειρευόμουν να παίζω για τη Γιουνάιτεντ, να παίζω πολλά παιχνίδια και να πετυχαίνω γκολ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, με εξαίρεση τους παίκτες και τον προπονητή, αλλά όλα τα υπόλοιπα στον σύλλογο είναι ίδια. Ήταν σαν να μην έχω φύγει ποτέ, σαν να είχα πάει απλώς διακοπές! Ήταν υπέροχο που επέστρεψα, που ανέπνεα τον αέρα του Μάντσεστερ. Αυτό δεν άλλαξε ποτέ», ήταν τα λόγια του 25χρονου μέσου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x