Ελλάδα

Ποιο Champions League, μωρέ…

Έχει μπάλα, λέει, απόψε. Champions League. Πριν κουνηθεί όμως το σεντόνι κουνήθηκε η κορυφή του Πρωταθλήματος Ιστοσελίδων. Γιατί ανέβηκε με θόρυβο -όπως πάντα- η ομάδα του sport-fm.gr (6-3 το sport24)

Ομάδες που πετάνε από νίκη σε νίκη διαβάζουμε ότι κάνουν «αεροπλανικά». Πρωτοπόροι με απόλυτο χαρακτηρίζονται «τρένα».

Αυτή όμως του sport-fm.gr είναι (προς το παρόν) «τζιπ». Διότι ανέβηκε με… 4Χ4 στην κορυφή του Πρωταθλήματος Ιστοσελίδων!

Χωρίς να εντυπωσιάσουν με κάτι άλλο πέραν του πόσο πιο φλύαρα μπορούν να γίνονται από βδομάδα σε βδομάδα, τα «pink flamingos» επικράτησαν 6-3 του μαχητικού sport24.gr.

Με την οργανωτή της εξέδρας Φλώρα Μιχαλοπούλου μονίμως απούσα (πιθανώς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου) τον Παύλο Παπαπαύλου να μην πιάνεται ως φίλαθλος γιατί υποστηρίζει όλες τις ομάδες του τουρνουά και τη μοναδική οπαδό να τραβάει video (ώστε ν’ αποδειχθεί ότι υπάρχει στάδιο και πριν το super slow motion), απέμεινε ο γνωστός σκύλος να μας υποστηρίζει.

Και να κουνά έξαλλα την ουρά του στο τέλος γιατί:

Ο Κεφαλάς έκανε την απόκρουση της χρονιάς και μετά έκανε και μια άλλη εκτός περιοχής και αποβλήθηκε. Ο αέρινος Νίκος Ράλλης εντοπιζόταν από τους αντιπάλους μονάχα από τα καινούργια φωσφοριζέ παπούτσια του. Ο Ρομπόλης δάγκωνε στ’ αριστερά με αγριότητα Καλογεράκη όταν στα χέρια του καλού συναδέλφου φτάνει η πρωινή κιμαδόπιτα.

Ο απροσπέλαστος -αλλά και γλεντζές- Ποζιός βιάστηκε να πανηγυρίσει τη νίκη μ’ ένα ζεϊμπέκικο-τσαφ που μάζεψε τους αντιπάλους επιθετικούς γύρω του (για παλαμάκια).

Ο Λιάλιαρης έδειξε και πάλι πως όταν βγάλει τον παικταρά που κρύβει κρυμμένο μέσα του θα κάνει περουκοφόρους συμπαίκτες να καταπιούν τη γλώσσα τους. Ο Παπούλης λύγισε από το άγχος του να σκοράρει σε τρίτο σερί ματς, αλλά ήταν (κατά δήλωσή του σε μια επίδειξη αυστηρής αυτοκριτικής) «σταθερός».

Ο Σταυρόπουλος έκανε έξαλλους τους αντιπάλους του, αλλά και το αρκουδάκι της Duracell να μοιάζει πάλι νωχελικό. Ο Μαραθιανός σκόραρε τρεις φορές, αλλά θα ‘πρεπε ν’ αποβληθεί για τη συμπεριφορά στον (αδερφό του) γκολκίπερ, όταν τον έβαλε να συρθεί για «συγγνώμη» στα όσα έλεγε πριν τον ματς.

Και ο Οικονόμου ξανάκανε απαραίτητο το διχτάκι ανάμεσα στα πόδια των αντιπάλων και δικαίως απογοητεύτηκε που το τρίτο του γκολ δεν πήγε (κι αυτό) στο «Γ».

Πιστή στις συνήθεια να πρωτοπορεί κι αλλού εκτός από τη βαθμολογία, η ομάδα του sport-fm.gr υπέβαλε σε λαϊκά δικαστήρια τον… εαυτό της μετά τη λήξη. Και κατέληξε στην ομόφωνη ετυμηγορία ότι ο τίτλος του πρωταθλητή έχει κι άλλους «μνηστήρες», αλλά ο τίτλος για την πιο γραφική ομάδα ένα μόνο μεγάλο φαβορί…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x