Stoiximan Super League

«Πόκερ» για Μπενσαρκί, αρέσει ο Σαντλί

Νέο συμβόλαιο προσφέρει η Ζάμαλεκ στον Μαροκινό εξτρέμ, την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του. Τι ισχύει για Σαντλί.

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα του Ασράφ Μπενσάρκι στον Ολυμπιακό.

Ο Μαροκινός εξτρέμ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό και στην Αίγυπτο αναφέρουν ότι η Ζάμαλεκ σκοπεύει να δώσει τα ρέστα της για τον διεθνή άσο.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Αιγύπτιοι αναμένεται σύντομα να καλέσουν τον παίκτη για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, επιβραβεύοντάς τον με καλύτερες αποδοχές και τοποθετώντας τον στην κορυφή της σχετικής λίστας στην ομάδα.

Στο «ερυθρόλευκο» παρακολουθούν τις εξελίξεις, ακολουθώντας φυσικά τη δική τους τακτική και περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, μία περίπτωση που γυαλίζει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού φαίνεται πως είναι εκείνη του Νασέρ Σαντλί.

Ο Βέλγος ακραίος έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του στην Άντερλεχτ (ως δανεικός από τη Μονακό) κατάφερε να απασχολήσει αρκετές ομάδες ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, κάτι που σημαίνει πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να δώσουν μάχη για να εξασφαλίσουν την υπογραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x