Αγγλία

Ποκετίνο: «Αν δεν πάρουμε παίκτες, θα μας βοηθήσουν οι νέοι»

Για την πιθανότητα να μη γίνει νέα προσθήκη στην Τότεναμ μίλησε ο Αργεντινός τεχνικός.

Για την απραξία της Τότεναμ στην μεταγραφική αγορά, μίλησε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος δήλωσε ότι εάν τα «σπιρούνια» δεν καταφέρουν να αποκτήσουν κάποιον παίκτη θα πρέπει να πάρουν βοήθεια από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

«Για διαφορετικούς λόγους είναι δύσκολο να αποκτήσουμε παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Ξέρετε ότι πολλά μπορούν να συμβούν την επόμενη εβδομάδα. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά ακόμα είμαστε όπως την πρώτη μέρα της μεταγραφικής περιόδου, δίχως μεταγραφές. Δεν είμαι χαλαρός. Είμαι προπονητής και όταν είσαι προπονητής δεν γίνεται να είσαι χαλαρός. Πρέπει να δείχνεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που έχεις και στον τρόπο που δουλεύουμε. Αλλά φυσικά το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με το να προσθέτεις περισσότερη ποιότητα κάθε χρόνο, όπως κάνουν οι ανταγωνιστές μας. Αν δεν το κάνουμε αυτό πρέπει να είμαστε δημιουργικοί. Φυσικά η βοήθεια από τους νέους παίκτες θα ήταν υπέροχη. Έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν αν δεν αποκτήσουμε παίκτες», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός της Τότεναμ.

Οι «πετεινοί» είναι η μόνη ομάδα από τις έξι μεγάλες της Αγγλίας, που δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία μεταγραφή, καθώς ο Ντάνιελ Λίβι φημίζεται για το πόσο σκληρός διαπραγματευτής είναι και για τη συνήθειά του να αποκτά παίκτες τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Επιμέλεια: Νίκος Θεοδωρακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x