Αγγλία

Ποκετίνο: «Να πετύχω σαν τον Φέργκιουσον»

Μία δυναστεία σαν και αυτή που είχε δημιουργήσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για 26 χρόνια, θέλει να πετύχει στη Τότεναμ ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Πριν λίγες μέρες ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο υπέγραψε την ανανέωση συνεργασίας του με την Τότεναμ για άλλα πέντε χρόνια, βάζοντας τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για συμφωνία του Αργεντινού με άλλη ομάδα.

Σύμφωνα με τον 44χρονο τεχνικό, o ίδιος θέλει να δημιουργήσει στους «σπερς» μια δυναστεία παρόμοια με αυτή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον εμπιστεύτηκε από την αρχή και τον άφησε να χτίσει μία πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι και εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο, αν μείνουμε στην ομάδα ενωμένοι».

Με το νέο συμβόλαιο που αποδέχτηκε ο τεχνικός των «πετεινών» θα εισπράττει μέχρι το 2021 με 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Η φετινή χρονιά θεωρείται άκρως επιτυχημένη, ο σύλλογος βρίσκεται στη δεύτερη θέση εφτά βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x