Champions League

Ποκετίνο: «Πιο σημαντικό που ήμασταν ανταγωνιστικοί, λιγότερο σημαντικό το αποτέλεσμα»

Στο γεγονός ότι η Τότεναμ κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του υψηλού ποδοσφαιρικού επιπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης στάθηκε ο Αργεντινός προπονητής.

Θα περίμενε κανείς μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε η Τότεναμ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο να τονίσει πόσο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά ο ίδιος στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι οι παίκτες του κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικοί στο κορυφαίο επίπεδο, τονίζοντας πόσο πολύ τους είχε λείψει.

«Ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχαμε και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε. Ήταν κάτι που μας είχε λείψει, το συναίσθημα να ανταγωνίζεσαι στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε.

«Είμαστε μια ομάδα υπό κατασκευή αλλά έχουμε ενισχύσει τις ιδέες μας. Το γεγονός ότι τους ανταγωνιστήκαμε, με κάνει περισσότερο χαρούμενο από το αποτέλεσμα που πήραμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είμαστε ευέλικτοι, προοδεύουμε και μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Έχουμε το στάδιο που βρίσκεται υπό κατασκευή όπως και η ομάδα μας, αφού είμαστε καινούρια ομάδα και χρειαζόμαστε αυτού του είδους τις εμφανίσεις για να πιστέψουμε. Πρέπει να είμαστε σίγουροι για το δρόμο που ακολουθούμε. Ο σύλλογος έχει μεγάλες δυνατότητες», κατέληξε.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x