Αγγλία

Ποκετίνο: «Συγχαρητήρια στη Λέστερ, περήφανος για την Τότεναμ»

Κύριος ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, συνεχάρη τη Λέστερ για την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια που έκανε η Τότεναμ να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έδωσε μαθήματα συμπεριφοράς μετά το 2-2 της Τότεναμ με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», που έστεψε μαθηματικά πρωταθλήτρια τη Λέστερ. Παρά την πικρία του συνεχάρη τις «αλεπούδες», αλλά δεν παρέλειψε να δηλώσει περήφανος για τη δική του ομάδα που έκανε τη δική της υπέρβαση φέτος.

«Συγχαρητήρια στη Λέστερ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Είμαι απογοητευμένος γιατί παλέψαμε για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση του τίτλου. Προηγηθήκαμε με 2-0, έπρεπε στο δεύτερο μέρος να πάμε για τρίτο γκολ, αλλά συμβαίνουν αυτά. Από τη στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ όλα ήταν πιθανά. Είμαι στενοχωρημένος, αλλά ταυτόχρονα περήφανος για τους παίκτες μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να μείνουμε δυνατοί. Είναι ένα καλό μάθημα για μας, που έχουμε την πιο νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος μας πρέπει να είναι περήφανος και έχουμε τεράστιες προοπτικές για το μέλλον. Του χρόνου θα πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί για να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x