Αγγλία

Πολ Πάρκερ: «Είναι ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ξεχάσει την τάξη του ‘92»

Καμία σχέση με τους ποδοσφαιριστές της περίφημης τάξης του '92 δεν έχουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της τωρινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με τον Πολ Πάρκερ.

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις από τον παλαίμαχο δεξιό μπακ των κόκκινων διαβόλων, ο οποίος υποστήριξε ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, τους οποίους διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να συγκριθούν με την τρομερή τάξη του ’92.

Φιλ και Γκάρι Νέβιλ, Πολ Σκόουλς, Ράιαν Γκιγκς, Νίκι Μπατ και Ντέιβιντ Μπέκαμ έγραψαν ιστορία αγωνιζόμενοι με την φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» και όπως υποστήριξε ο Πάρκερ οι νέοι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ διαθέτουν ταλέντο αλλά όχι τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά των πέντε προαναφερθέντων ποδοσφαιριστών.

«Όλοι κοιτούν στην τάξη του 92’. Πρόκειται για μια ξεχωριστή Γιουνάιτεντ, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή ομάδα. Εάν έχεις ένα ρόστερ, το οποίο απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νιώθουν «χαμένοι», τότε οι νέοι ποδοσφαιριστές μπορούν να παλέψουν και να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του ’92 ήταν μια ξεχωριστή ομάδα. Ο προπονητής ήξερε πώς να τους ταιριάξει. Έγιναν ακόμα καλύτεροι, εξαιτίας του ο,τι συνέβαινε γύρω τους» επισήμανε ο πρώην δεξιός οπισθοφύλακας των «κόκκινων διαβόλων».

Ανήμερα της αναμέτρησης απέναντι στην Αστάνα για την πρώτη αγωνιστική του Europa League ο Πάρκερ υποστήριξε ότι η εισαγωγή νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση δεδομένη.

«Ο Φέργκιουσον ήθελε να έχει δίπλα του τους κατάλληλους παίκτες. Εάν έχεις μια ομάδα, στην οποία οι ποδοσφαιριστές δεν είναι κοντά μεταξύ τους οι νεότεροι παίκτες θα αισθανθούν ότι πρέπει να κάνουν κάτι αμέσως», ανέφερε ο Πάρκερ.

«Μπορείς να βάλεις όλα αυτά τα ταλαντούχα παιδιά να παίξουν. Πρέπει ο προπονητής να δίνει στην ομάδα την δυνατότητα να κερδίζει. Δεν γνωρίζω εάν ο Σόλσκιερ μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον από τα νεαρά παιδιά. Ίσως οι νέοι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν να ανησυχούν για το εάν θα τους δοθεί άμεσα κάποια ευκαιρία», κατέληξε ο Πολ Πάρκερ.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x