Stoiximan Super League

Πολλά τα ανοικτά μέτωπα στον Αστέρα

Σε εκκρεμότητα το θέμα του προπονητή, δύσκολα θ’ ανανεώσουν οι Μανιάς και Τριανταφυλλόπουλος, πιο ανοικτές οι περιπτώσεις για Μουνάφο και Τσιλιανίδη.

Μπορεί να ακούγεται σαν κοινότυπη έκφραση, αλλά το «όλα στον αέρα» ταιριάζει γάντι αυτή τη στιγμή στον Αστέρα Τρίπολης, από τη στιγμή που τόσο το ζήτημα του προπονητή, όσο και σημαντικών παικτών του ρόστερ είναι εντελώς ανοικτά σε οποιαδήποτε έκβαση.

Στο θέμα του προπονητή, ο Αστέρας δεν έχει συγκεκριμένη στόχευση ως προς την προέλευση του νέου κόουτς, από τη στιγμή που κοιτάζει και ξένες αγορές, κυρίως από Ιβηρική (κυρίως Ισπανία), δίχως όμως ν’ αποκλείεται να προσανατολιστεί και σε κάποια λύση από την εγχώρια αγοριά τελικά.

Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που τελειώνουν τα συμβόλαια τους στο τέλος του Ιουνίου και αυτοί είναι αρκετοί και σημαντικοί, πιο δύσκολα φαίνεται πως θα υπάρξει κάποια προσέγγιση για ανανέωση με τους Μιχάλη Μανιά και Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, χωρίς πάντως ν’ αποκλείεται κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Μια προσπάθεια για ανανέωση του συμβολαίου πιθανόν, να γίνει με τον Μουνάφο, μοιρασμένες οι πιθανότητες να υπάρξει κάποια πρόταση στον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x