Stoiximan Super League

Πολλοί θέλουν τον Μιλιβόγεβιτς, λίγοι μπορούν να τον αποκτήσουν!

Πληθαίνουν οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ποια τα δεδομένα στην υπόθεση του Σέρβου χαφ.

Την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πραγματοποιεί φέτος στον Ολυμπιακό και την εθνική Σερβίας ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Οι εμφανίσεις του Σέρβου χαφ με τους πρωταθλητές Ελλάδας και την εθνική του ομάδα έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, όπως η Μαρσέιγ, η Ζενίτ, η Εσπανιόλ, η Αταλάντα, η Ρόμα, η Μπέτις, η Ίντερ, η Λέστερ, ενώ υπάρχουν φήμες και για πολλούς ακόμη «μνηστήρες» που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αυτό από μόνο του ανεβάζει την τιμή του διεθνούς άσου, ο οποίος γνωρίζει την αποθέωση στην πατρίδα του και προβληματίζει την Άντερλεχτ που παραχώρησε τα δικαιώματά του πριν από έναν χρόνο στους Πειραιώτες για 2,3 εκατ. ευρώ.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να «σκάσει» μία πρόταση που να ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ, περισσότερα και από τη μεταγραφή – ρεκόρ του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ και του Νέρι Καστίγιο στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η αλήθεια, όμως, από τους προαναφερόμενους συλλόγους λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα τις προτάσεις τους, ενώ υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να κάνει μία τέτοια προσφορά και η Βαλένθια.

Ίσως όμως να υπάρχουν και άλλες ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του «Μίλι», ο οποίος αν πάρει τελικά μεταγραφή θα συνεχίσει την παράδοση του Ολυμπιακού που τον θέλει να… εξάγει μέσους μετά τους Φέισα και Σάμαρη στην Μπενφίκα!

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x