Ισπανία

Πολύ κοντά σε συμφωνία για Κουτίνιο Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ!

Κλείνει το μεγάλο deal! Η Sport αποκαλύπτει πως Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Κουτίνιο και τονίζει πως από ώρα σε ώρα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να τελειώσει το θέμα Κουτίνιο… τώρα, και όχι το καλοκαίρι!

Όπως αποκαλύπτει η Sport, σε αποκλειστικό δημοσίευμά της, το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1), Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ βρίσκονται, ήδη, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, που πηγαίνουν, όπως τονίζει, πολύ καλά!

Σημειώνει, πάντως, πως οι επαφές μεταξύ των δύο ομάδων γίνονται έμμεσα, μέσω των μάνατζερ του 25χρονου με τους Καταλανούς, με τους «κόκκινους» να περιμένουν την τελική συμφωνία, για να συναντηθούν… face to face με τους «μπλαουγκράνα».

Προσθέτει, ωστόσο, ότι «σήμερα αναμένεται μία συνάντηση μεταξύ των απεσταλμένων του Κουτίνιο και των εκπροσώπων της Μπάρτσα, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την επίτευξη της οριστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων» και σημειώνει πως «υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τους Καταλανούς από το καλοκαίρι».

Το μοναδικό εμπόδιο, όπως γράφουν οι Ισπανοί, που υπάρχει αυτήν τη στιγμή, φαίνεται πως είναι το κόστος της μεταγραφής: Η Λίβερπουλ θέλει 150 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κουτίνιο, ενώ η Μπαρτσελόνα δίνει 130. Απόσταση, όμως, που αναμένεται να «γεφυρωθεί» και ο Κουτίνιο να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x