Stoiximan Super League

«Πονοκεφαλιάζει» ο Ουζουνίδης ενόψει Πλατανιά

Οι πολλές απουσίες και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα rotation προβληματίζουν τον Ελληνα προπονητή, ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν και αυτό για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει πολλές απουσίες δεν είναι και το καλύτερο. Οι «πράσινοι» έχουν… ξεμείνει από ποδοσφαιριστές, όσοι αγωνίζονται είναι στα «κόκκινα», λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, εναλλακτικές δεν υπάρχουν, κι αυτό προβληματίζει ιδιαίτερα τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενόψει και του παιχνιδιού της Πέμπτης με τον Πλατανιά.

Να τα πάρουμε με τη σειρά…

Οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ροντρίγκο Μολέδο έκαναν και σήμερα ατομικό και δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι. Αρα, λοιπόν, στο κέντρο της άμυνας δεν πρόκειται να υπάρξει καμία διαφοροποίηση.

Από εκεί και πέρα, πλην των απόντων Γουακάσο, Κουλιμπαλί, Εμποκού που έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα, αλλά και του «εξαφανισμένου» Ιμπάρμπο, δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι ο Λέτο δεν είναι σε θέση να παίξει ξανά, μετά και τα συνεχόμενα ματς που έχει πάρει. Παράλληλα, κουρασμένος είναι και ο Μάρκους Μπεργκ, κάτι που φαίνεται στις κινήσεις του στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σουηδός έχει κι αυτός κόπωση και χρειάζεται «ανάσες», τις οποίες δεν μπορεί να πάρει, καθώς δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική λύση διαθέσιμη.

Το μόνο θετικό για τον Ουζουνίδη, ενόψει Πλατανιά, είναι η επιστροφή του Κάρλος Ζέκα. Ο Πορτογάλος εξέτισε την ποινή του, έχασε τα ματς με Πλατανιά, Κέρκυρα, Κισσαμικό και ΑΕΚ, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Πέμπτης στη Λεωφόρο. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x