Ισπανία

«Πόρτα» σε Γιουβέντους για Μασεράνο από Μπαρτσελόνα

Να κρατήσει τον Χαβιέρ Μασεράνο επιθυμεί η Μπαρτσελόνα, αρνούμενη την πρόταση της Γιουβέντους καθώς τον θεωρούν σημαντικό «γρανάζι» της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα ποντάρει πολύ στις υπηρεσίες του Χαβιέρ Μασεράνο γι αυτό και σκοπεύει να τον κρατήσει, κλείνοντας τις πόρτες σε όλους τους «μνηστήρες».

Η Γιουβέντους είχε σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Μασεράνο εδώ και καιρό με σκοπό να μπολιάσει με ποιότητα το ρόστερ της.

Ο σύλλογος της Ιταλίας βρήκε κλειστές τις πόρτες καθώς η Μπαρτσελόνα δεν επιθυμεί να τον δώσει. Ο τεχνικός διευθυντής συγκεκριμένα των «Μπιανκονέρι» ανέφερε: «Η Μπάρτσα δεν θα τον πουλήσει. Αυτή η υπόθεση για εμάς έχει τελειώσει και πάμε για άλλα».

Μάλιστα παρά το γεγονός πως ο παίκτης έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο με τους Καταλανούς αναμένεται να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον διαβεβαίωσε πως θα έχει σημαντικό ρόλο τη νέα χρονιά, όπως τονίζει η Daily Mail.

Ο Μασεράνο πάντως είχε τονίσει σε ΜΜΕ της Αργεντινής πρόσφατα: «Η Μπαρτσελόνα δε σκοπεύει να με αφήσει να φύγω. Είναι άκρως ικανοποιημένοι απο μένα και όταν στο λένε αυτό είναι δύσκολο να φύγεις. Το μυαλό μου είναι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x