Ιταλία

«Πόρτα» της Γιουβέντους σε Μίλαν για Τζάτζα

Η Μίλαν χτύπησε την… πόρτα της Γιουβέντους για τον δανεισμό του Σιμόνε Τζάτζα, ωστόσο έφαγε «άκυρο» - «Με 25 εκατομμύρια τον παίρνετε», η απάντηση των μπιανκονέρι.

Το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Σιμόνε Τζάτζα προσπάθησε να κάνει η Μίλαν, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο πρόεδρος των Μιλανέζων, Αντριάνο Γκαλιάνι, είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της Γιουβέντους και τους εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας του για να αποκτήσει τον Ιταλό επιθετικό ως δανεικό για μια σεζόν.

Ωστόσο, η απάντηση των «μπιανκονέρι» ήταν αρνητική, καθώς δεν προτίθενται να τον παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού, παρά μόνο να τον πουλήσουν. «Με 25 εκατομμύρια τον δίνουμε», ήταν η απάντηση της Γιουβέντους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται πως θα συμβεί καθώς τα οικονομικά της Μίλαν δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και εάν δεν προχωρήσουν σε κάποιες πωλήσεις, δύσκολα θα βγάλουν ένα τέτοιο ποσό από τα ταμεία τους.

Σημειώνεται πως για τον Τζάτζα υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Γουέστ Χαμ και Βόλφσμπουργκ, με την τελευταία να έχει καταθέσει πρόταση 25 εκ. ευρώ για την απόκτησή του αλλά ο Ιταλός φορ περιμένει να δει εάν θα έχει άλλες προτάσεις, πριν απαντήσει σε αυτή των Γερμανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x