Αγγλία

«Πόρτα» της Τότεναμ σε Νάπολι για Κέιν

Αρνητική ήταν η απάντηση που δέχθηκε η Νάπολι από την Τότεναμ, όταν οι «παρτενοπέι» έκαναν πρόταση στους Λονδρέζους για να κάνουν δικό τους τον Χάρι Κέιν, βάσει ιταλικών πηγών.

Με τον Γκονσάλο Ιγκουαίν να αποτελεί παρελθόν, ήταν λογικό πως η Νάπολι θα «χτυπούσε» αρκετές πόρτες ώστε να καλύψει το κενό του Αργεντίνου στη γραμμή κρούσης. Εκτός από την περίπτωση του Ικάρντι της Ίντερ, που αποτελούσε προτεραιότητα στη μεταγραφική λίστα των Ναπολιτάνων και πριν ολοκληρωθεί για τους Ιταλούς η απόκτηση του Αρκάντιους Μίλικ (από τον Άγιαξ), ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπήρξε και για τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ, όπως αποκάλυψε ο γνωστός και ειδικός σε θέματα της Serie A, δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Η Τότεναμ βέβαια δεν σκέφτηκε στιγμή το ενδεχόμενο παραχώρησης του 23χρονου επιθετικού, απαντώντας στους ανθρώπους της Νάπολι πως θα ήταν καλύτερα να… ξεχάσουν τον παίκτη τους! Έχοντας πετύχει με τη φανέλα της 28 γκολ σε 50 ματς πέρυσι, ο Κέιν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Μάουρο Ποκετίνο, ενώ στην Τότεναμ στηρίζουν πολλά σε αυτόν, στην νεανική ομάδα που «χτίζουν» για το μέλλον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x