Stoiximan Super League

Πόσα δίνει η Λάτσιο για τον Αράο που ήθελε ο Μαρτίνς

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τη δικαίωση του Πέδρο Μαρτίνς στην περίπτωση του Αράο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Λάτσιο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προσπάθησε πάρα πολύ για να υλοποιήσει την μεταγραφή ενός Βραζιλιάνου παίκτη, τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας τσεκάρει πολύ προσεκτικά την περίπτωση του.

Ο λόγος για τον 25χρονο τότε μέσο της Φλαμένγκο, Αράο με τους ερυθρόλευκους να κάνουν μάλιστα μια πολύ καλή πρόταση στην βραζιλιάνικη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είχε μάλιστα επιμείνει στην υπόθεση του Αράο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Μαρτίνς να θεωρεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης μπορούσε να δώσει πράγματα στην ομάδα του λιμανιού.

Και είχαν προσπαθήσει πάρα πολύ οι ερυθρόλευκοι για να κάνουν το χατίρι του προπονητή αλλά στο τέλος απηύδησαν με τα… κόλπα της Φλαμένγκο και αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο με τον παίκτη.

Θυμηθήκαμε τον Αράο μέσα από τα ρεπορτάζ των ιταλικών εφημερίδων, σύμφωνα με τα οποία η Λάτσιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και 5 εκατ. ευρώ για να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της.

Ακόμα όμως και με αυτά τα χρήματα, η Φλαμένγκο δεν δείχνει «ζεστή» στο ενδεχόμενο πώλησης του 26χρονου κεντρικού χαφ και θεωρεί πως οι λατσιάλι θα πρέπει να δώσουν περισσότερα χρήματα αν θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη.

Κι όπως φαίνεται και η ιταλική ομάδα δεν θα μείνει για καιρό σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τους Βραζιλιάνους, καθώς οι πρωτευουσιάνοι βλέπουν ότι δεν βγάζουν «άκρη» με την διοίκηση της Φλαμένγκο.

Η ουσία πάντως είναι ότι κάτι ήξερε λοιπόν ο Μαρτίνς επιμένοντας για τον συγκεκριμένο παίκτη, αν και μεταξύ μας σε καλό του βγήκε του Ολυμπιακού που δεν πήρε τον μέσο της Φλαμένγκο γιατί οι ερυθρόλευκοι απέκτησαν τον Γκιγιέρμε.

Και δεν χωρά αμφιβολία πως ο τελευταίος ήταν από τους παίκτες που έκαναν την διαφορά για την ομάδα του Πειραιά. Αναφερθήκαμε όμως στα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου για τον μέσο της Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον της Λάτσιο, για ν’ αναδείξουμε δύο πράγματα.

Πρώτον, το πόσο καλά γνωρίζει την βραζιλιάνικη αγορά ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε θέση να έχει πολύ καλή άποψη για πολλούς παίκτες στην χώρα της σάμπα και αυτό είναι που ενδεχομένως να παίξει και πολύ σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά δρώμενα των πειραιωτών.

Δεύτερον, ο Μαρτίνς ήθελε πάση θυσία Βραζιλιάνο κεντρικό μέσο για να «χτίσει» το παιχνίδι της ομάδας του. Επέμεινε στο συγκεκριμένο θέμα ο 49χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού και μάλιστα έδειξε πολύ μεγάλη ικανοποίηση όταν άκουσε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το όνομα του Γκιγιέρμε. Και αναμφίβολα δικαιώθηκε.

Είναι λογικό όταν ένας προπονητής γνωρίζει καλά μια μεταγραφική αγορά να δείχνει και μια προτίμηση. Μεγάλη ή μικρή. Και ο Μαρτίνς θέλει Βραζιλιάνους στην ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x