Stoiximan Super League

Πότε θα μάθει ο Ατρόμητος για τους ξένους διαιτητές...

Αυτή τη στιγμή στο μυαλό των ανθρώπων του Ατρόμητου βρίσκεται μόνο η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, αλλά το θέμα των ξένων διαιτητών υπάρχει πάντα στην ατζέντα.

Η επιχείρηση «προσγείωση» στον Ατρόμητο μετά την 6η νίκη του σε 7 αγωνιστικές συνεχίζεται, αφού την προσεχή Κυριακή υπάρχει το πολύ μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ένα ντέρμπι το οποίο έχει από πίσω του μεγάλη ιστορία, σημαίνει πολλά για τους οπαδούς και των δύο ομάδων και είναι ιστορικό, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια η Νέα Σμύρνη θα φιλοξενήσει κόσμο και των δύο.

Μπορεί, λοιπόν, στον Ατρόμητο να υπάρχει μόνο αυτό το ντέρμπι στο μυαλό, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει ένα αίτημα δικό του σε ισχύ που έχει να κάνει με τον ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια που ακολουθούν με τους «μεγάλους». Οι «κυανόλευκοι» πατώντας στο γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν διεκδικούν τουλάχιστον μία θέση στην 5άδα και ότι ανταγωνιστές του (π.χ. Άρης) έχουν κάνει ανάλογο αίτημα, το οποίο έχει αντιμετωπιστεί θετικά, έχουν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση πριν από περίπου 10 μέρες και πλέον αναμένεται η απάντηση του Περέιρα.

Πότε θα δοθεί αυτή;

Όπως λένε και στο Περιστέρι, οι εξελίξεις θα φανούν μόνο από τους ορισμούς των επόμενων αγωνιστικών, κάτι που το περιμένουν και οι ίδιοι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x