Αγγλία

Ποτσετίνο: «Αξίζουμε την κριτική, αλλά θα βελτιωθούμε»

Δεν απορρίπτει την κριτική που ασκείται σε αυτόν και στην ομάδα του ο τεχνικός της Τότεναμ. Ωστόσο, δηλώνει σίγουρος για την αγωνιστική βελτίωση των «σπιρουνιών».

Ανοιχτός ως προς την κριτική δήλωσε ο Μαουρίστιο Ποτσετίνο, ο οποίος αν και δεν πιστεύει ότι η Τότεναμ αγωνίζεται τόσο άσχημα, θεωρεί ότι θα βελτιωθεί άμεσα.

Πριν από δύο μέρες η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ βίωσε σοκαριστικό αποκλεισμό στον τρίτο γύρο του Carabao Cup από την Κόλτσεστερ, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία.

Ωστόσο, τα όσα άκουσε μετά το εν λόγω αποτέλεσμα δεν ανησυχούν τον Αργεντινό τεχνικό. «Μερικές φορές η κριτική μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι χρειάζεται να "ξυπνήσεις". Πρέπει να έχουμε την πιθανότητα της βελτίωσης. Είμαι άνετος, καθώς δεν γίνεται να είσαι συνεχώς ευτυχισμένος. Υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω στο ποδόσφαιρο. Περισσότερο και από τη ζωή», τόνισε χαρακτηριστικά στο «Sky Sports» ο Ποτσετίνο.

Οι «σπερς» δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης στις τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις. Βέβαια, σύμφωνα με τον προπονητή τους, έχουν ζήσει και πιο δύσκολες στιγμές. Οπότε, εκείνος είναι σίγουρος για τη συνέχεια.

«Πρέπει να διορθώσουμε τις ζημιές που έχουν γίνει. Επεξεργαζόμαστε τα προβλήματα μας, έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να πάρουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Δεν είμαστε μακριά από αυτό. Οι εμφανίσεις μας δεν είναι τόσο άσχημες, όσο λένε. Είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουμε να νικάμε στα ματς. Πρέπει να βρούμε τη λύση», υπογράμμισε ο 47χρονος κόουτς.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x