Champions League

Ποτσετίνο: «Αν πάρουμε το Champions League, θα φύγω από την Τότεναμ!»

Σε μια αποκάλυψη προέβη ο τεχνικός της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, που δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα του αν εκείνη κατακτήσει το Champions League.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το μέλλον του εμφανίστηκε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, στη συνέντευξη Τύπου της ρεβάνς με τον Άγιαξ, με τον Αργεντινό να ξεκαθαρίζει ότι σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει το Champions League, τότε θα αποχωρήσει από τους Spurs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Άγιαξ:
- Για τη ρεβάνς με τον Άγιαξ: «Θα είναι δύσκολο, αλλά είναι ακόμα ανοιχτό. Είναι εκπληκτική στιγμή για εμάς να βρισκόμαστε στα ημιτελικά. Πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν είχαμε καλή προσέγγιση στο πρώτο ματς. Τώρα δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Αν με αυτές τις συνθήκες στη σεζόν καταφέρουμε και πάρουμε το Champions League, πρέπει να σκεφτώ ίσως να κάνω κάτι άλλο στο μέλλον».

- Για το αν είναι αστείο η δήλωσή του: «Όχι δεν είναι αστείο. Γιατί να είναι; Το να κερδίσουμε το Champions League θα ήταν φανταστικό. Κάπως έτσι θα κλείσει ένας κύκλος πέντε χρόνων και θα μπορέσω να πάω σπίτι μου. Ζούμε ένα όνειρο. Πριν από πέντε χρόνια, όταν ήρθα εδώ ο στόχος ήταν να μειώσουμε το χάσμα με τις ομάδες της πρώτης τετράδας, ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε κάποια στιγμή στο Champions League. Νομίζω ότι κανείς δεν πίστευε ότι θα παίζαμε εκεί τρεις συνεχόμενες σεζόν και ότι φέτος θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x