Αγγλία

Ποτσετίνο για Γιουνάιτεντ: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιου είδους ερώτηση»

Παρουσιάζεται ως ο διακαής πόθος της Γιουνάιτεντ ως μόνιμη λύση στον πάγκο της και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για την προοπτική των «κόκκινων διαβόλων».

Ενώπιον των δημοσιογράφων βρέθηκε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του Ζοσέ Μουρίνιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα σενάρια που τον θέλουν διακαή πόθο των «κόκκινων διαβόλων».

Εν όψει της αναμέτρησης για το Κύπελλο κόντρα στην Άρσεναλ, ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε και δεν θέλησε να διαψεύδει τη φημολογία.

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στον Ζοσέ Μουρίνιο. Είμαι λυπημένος, έχω πολύ καλή σχέση μαζί του και είναι πολύ καλός φίλος. Είναι δυσάρεστα νέα, ό,τι έχει συμβεί σήμερα.

Δεν είναι δουλειά μου ό,τι συμβαίνει σε μια άλλη ομάδα. Θέλω μόνο να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στον Ζοσέ. Νομίζω ότι έπειτα περίπου πέντε χρόνια υπάρχουν πολλές φήμες για τη θέση μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τέτοιου είδους ερώτηση, οι φήμες υπάρχουν στο ποδόσφαιρο.

Σέβομαι την άποψη όλων, όταν με επιβραβεύουν, όταν λένε διάφορα πράγματα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπάρχουν φήμες. Δεν είναι δική μου δουλειά τι συμβαίνει σε μια άλλη ομάδα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Τότεναμ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x