Αγγλία

Ποτσετίνο: «Θα είχα φύγει αν είχαμε πάρει το Champions League»

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από την Τότεναμ σε περίπτωση που είχε κατακτήσει το Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ γνωστοποίησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, σε συνέντευξη Τύπου στη Σινγκαπούρη.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον πάγκο της Τότεναμ είχε σκεφτεί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο τέλος της περασμένης σεζόν, όμως η απώλεια του Champions League του άλλαξε τα σχέδια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου στη Σιγκαπούρη, εκεί όπου διεξάγεται η καλοκαιρινή προετοιμασία των Λονδρέζων, είχε λάβει την απόφαση να εγκαταλείψει την ομάδα σε περίπτωση που κατακτούσε το πολυπόθητο ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Η ήττα, ωστόσο, από τη Λίβερπουλ με 2-0 και η θέση της φιναλίστ στον πρώτο τελικό επιπέδου Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League του συλλόγου, του έδωσε έξτρα κίνητρο ενόψει της νέας σεζόν.

«Ίσως αν ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα του τελικού θα μπορούσες να σκεφτείς "ΟΚ, ίσως είναι η στιγμή να αφήσω το σύλλογο και να τους δώσω τη δυνατότητα για ένα πραγματικά νέο ξεκίνημα με ένα νέο προπονητικό επιτελείο". Αλλά μετά τον τελικό ένιωσα ότι δεν ήταν ο ιδανικός τρόπος να τελειώσω έτσι τη θητεία μου. Δεν είμαι άνθρωπος που αποφεύγει να αντιμετωπίζει προβλήματα ή δύσκολες καταστάσεις», ήταν τα λόγια του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο οποίος δήλωσε στη συνέχεια:

«Είμαι περισσότερο της νοοτροπίας ότι λατρεύω κάθε τεράστια πρόκληση, κάθε δύσκολη πρόκληση και φυσικά, το να χτίσουμε από την αρχή την ίδια φιλοσοφία, να επαναλάβουμε μια παρόμοια με την περσινή σεζόν, είναι κάτι συναρπαστικό και μου δίνει μεγάλο κίνητρο».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x