Stoiximan Super League

Πού θα πάει ο Τόμας Μπεντινέλι;

Ο Τόμας Μπεντινέλι παρότι είχε διετές συμβόλαιο, το έλυσε με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον υποβιβασμό του και αρκετές ομάδες εντός και εκτός συνόρων ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στην Super League 2 και το... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ έχει ξεκινήσει. Ήδη αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και ένας από αυτούς είναι ο Τόμας Μπεντινέλι.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είχε διετές συμβόλαιο με την Ελαφρά Ταξιαρχία, ωστόσο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας επέλεξε να αποχωρήσει. Πλέον, κοιτάζει το μέλλον του και η αλήθεια είναι πως αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς ήταν από τους λίγους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης που ξεχώρισαν.

Ας κάνουμε την αρχή, λοιπόν, από τις ομάδες εντός των συνόρων. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται δεδομένα, ωστόσο από τη στιγμή που έφυγε ο Νταμίρ Κάναντι και στο Περιστέρι δεν υπάρχει προπονητής, δεν θα πάρουν νωρίς αποφάσεις για ποδοσφαιριστές. Μία ομάδα που έχει κοιτάξει τον Μπεντινέλι, επίσης, είναι ο Αστέρας ενώ αρέσει και στον Παναιτωλικό που... γουστάρει Λατίνους!

Πέραν των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, για τον Μπεντινέλι έχει υπάρξει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Τουρκικός σύλλογος, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη το όνομά του, έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή με μια αρκετά καλή πρόταση, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την πατρίδα του, την Βραζιλία.

Μέσα σε όλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Τόμας Μπεντινέλι έχει ιταλικό διαβατήριο και δεν πιάνει θέση ξένου, κάτι που βολεύει αρκετά τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x