Stoiximan Super League

Πούγγουρας: «Θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς στα πλέι-οφ»

Για τον ίδιο, αλλά και τους στόχους του Παναθηναϊκού στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος στα πλέι-οφ, μίλησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Το καλύτερο δυνατό σε όλα τα ματς θα διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, μιλώντας στα κανάλια novasports, ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης το προσεχές Σάββατο. Ο αμυντικός του τριφυλλιού αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, αλλά και στην προσωπική του βελτίωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Πούγγουρα στη Nova:

Για την βελτίωση του: «Για ότι έγινε φέτος υπάρχουν πολλοί λόγοι. Όταν κάποιος πάει σε μια νέα ομάδα συνήθως η δεύτερη χρονιά είναι πιο αποτελεσματική. Δουλειά, στο γήπεδο, έξω από αυτό, στο γυμναστήριο, το καλοκαίρι στο γήπεδο, παντού. Είτε ξεκινάς είτε είσαι στον πάγκο πρέπει να έχεις την ίδια διάθεση. Και πέρυσι ‘έπαιξα σε αρκετά ματς, 20 νομίζω. Απλά έχει διαφορά να είσαι βασικός και να έχεις ρυθμό. Είσαι άλλος ποδοσφαιριστής. Όταν έχεις και την εμπιστοσύνη του προπονητή παίζεις και πιο ελεύθερα. Είμαι ένας παίκτης που δεν είμαι ο πιο γρήγορος, ούτε ο πιο δυνατός. Το κορμί μου δεν με βοηθούσε. Δούλεψα το καλοκαίρι στο άλμα στο τρέξιμο στην δύναμη. Βελτιώθηκα. Αισθάνομαι πιο δυνατός αλλά το κυριότερο είναι ότι παίζω συνεχώς».

Για τον Σένκεφελντ: «Και αυτός και ο Κολοβέτσιος και ο Νούνες είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο Φάνης επίσης. Ο Μπαρτ είναι έμπειρος σε καλή ηλικία για να παίξει μπάλα. Γρήγορος, δυνατός και έχουμε καλή επικοινωνία. Δίπλα του μαθαίνω πολλά πράγματα. Είμαι μια αμφίδρομη σχέση. Μιλάμε πριν από κάθε ματς αλλά και μετά για τα λάθη και τι πρέπει να βελτιώσουμε».

Για την Εθνική Ομάδα: «Πάντα πίστευα σε μένα και πως αν μου δοθεί η ευκαιρία ότι θα έδειχνα τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι χαρούμενος που είμαι στις σκέψεις του Ομοσπονδιακού προπονητή. Η χρονιά έχει δρόμο ακόμη αλλά η τελευταία εικόνα μετράει. Να βελτιώνομαι συνεχώς κι ακόμη καλύτερα».

Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και τα πλέϊ-οφ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Εγώ λέω ότι ήδη έχουν ξεκινήσει τα πλέϊ-οφ. Κανένα ματς δεν είναι διαδικαστικό. Όσους περισσότερους βαθμούς μαζέψουμε τόσο καλύτερα θα είναι. Θέλουμε το απόλυτο, το τρία στα τρία».

Για ματς με Αστέρα Τρίπολης: «Περιμένω μια καλή εμφάνιση και νίκη. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να μπούμε δυναμικά να μην τους αφήσουμε να κάνουν ευκαιρίες και να νικήσουμε».

Για τα διάφορα σχήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού: «Έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που γνωριζόμαστε όλοι πλέον πολύ καλά. Δεν είναι όπως στον πρώτο γύρο που δεν είχαμε χημεία η και ψυχολογία αν θέλετε. Όποια πρόσωπα κι αλλάζουν εμείς παίζουμε το ίδιο».

Για τα πλέϊ-οφ: «Όλες οι ομάδες θα κρίνουν τον πρωταθλητή. Αν εξαιρέσουμε τα ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και το ματς στου Χαριλάου ήμασταν γενικά ανταγωνιστικοί παντού. Ομάδα με αρχή και τέλος. Διεκδικήσαμε όλα τα ματς. Το ίδιο πιστεύω και στα πλέϊ-οφ. Θα φανεί στο γήπεδο. Στόχος είναι η 3η θέση να μειώσουμε την απόσταση με ΑΕΚ κι ότι καλύτερο βγει».

Για έξοδο στην Ευρώπη: «Δεν είναι κάτι στο χέρι μας αυτή την στιγμή. Είναι πολύ ωραίο να το ακούς όμως. Να κάνουμε τη δουλειά μας και όλα θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x