Stoiximan Super League

Πράνιτς: «Το Κύπελλο και το 0-3 με τον Ολυμπιακό οι καλύτερες αναμνήσεις μου»

Για τις καλύτερες αναμνήσεις του κατά το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό αλλά και για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο μίλησε ο Ντάνιελ Πράνιτς.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και το 0-3 με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη χαρακτήρισε ως τις καλύτερες αναμνήσεις του από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό ο Ντάνιελ Πράνιτς μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Goal χωρίς σύνορα».

Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «πράσινοι» τη δεδομένη στιγμή αλλά και στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Λεωφόρο, στο οποίο υποστήριξε πως το προβάδισμα νίκης είναι στην πλευρά του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά όσα είπε:

-το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου. Θα έλεγα το εξής. Η ομάδα που είχαμε , θα ήταν αυτή τη στιγμή πρωταθλήτρια, σίγουρα.».

-την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πράσινοι: «Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον. Δεν είμαι μέσα. Δεν ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει αλλά αν η καλύτερη λύση είναι να πέσει η ομάδα δεν ξέρω αν αποτελεί μια διέξοδο στα προβλήματα; Ελπίζω όχι . Ίσως πάλι αυτό είναι το κλειδί. Τώρα είναι μόνο επιβίωση. Και μπορείς να ζεις έτσι ένα μήνα, δύο μήνες, ένα χρόνο αλλά δεν μπορεί να λύσεις τα προβλήματα. Τα προβλήματα παραμένουν».

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο: «Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό λόγω του ότι είναι γηπεδούχος. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν τελικά δεν το πάρει ο Παναθηναϊκός. Όμως είναι κάτι δύσκολο».

-το αν σκέφτεται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση:«Προσπαθώ να απολαμβάνω την κάθε ημέρα. Αισθάνομαι καλά και ακούω το σώμα μου. Το σώμα μου λέει να μην σταματήσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x