Stoiximan Super League

Πράσινο φως από την Κυβέρνηση για το Athens Alive

Διαβάστε τι αναφέρει η ενημέρωση της κυβέρνησης για το project του Athens Alive...

Επιβεβαιώνονται, και με το παραπάνω, οι πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει μετά τη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα για τα θετικό βλέμμα της κυβέρνησης για το προτζεκτ του Athens Alive.

Σε σχετική ενημέρωσή από το υπουργείο υπογραμμίζεται η πρόθεση για την αξιοποίηση και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού Σταδίου. Ωστόσο, δεν μένει εκεί...

Επισημαίνει ότι για το πρότζεκτ αυτό θα εξετάσει και η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με τις δηλώσεις του επικεφαλής της Redstone στο sportfm.gr που έκαναν λόγο για συμφωνία ακόμη και με συντελεστή δόμησης στο 0,6. (Υπενθυμίζουμε ότι ο συντελεστής αυτή την στιγμή ανέρχεται στο 0,4).

Διαβάστε τι αναφέρει η ενημέρωση της κυβέρνησης για το project του Athens Alive...

«Πρόθεση η αναβάθμιση και αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ με ένα σύγχρονο σχέδιο, που θα αναβαθμίζει τις λειτουργίες στην ευρύτερη περιοχή και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και θα εντάσσεται στο σχέδιο ανάπτυξης της Αττικής.

Για το λόγο αυτό θα προχωρήσει η εκπόνηση Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το σύνολο της περιοχής όπου θα εξεταστεί η δυνατότητα αύξησης του επιτρεπόμενου συντελεστή δόμησης στο πλαίσιο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αθήνας καθώς και ορισμένες διαφοροποιήσεις στις επιτρεπόμενες χρήσεις γης με δυνατότητα χωροθέτησης χρήσεων αθλητισμού, αναψυχής, τουρισμού και περιορισμένων εμπορικών χρήσεων για την εξυπηρέτηση της περιοχής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x