Πέρασε με πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο, η παραχώρηση έκτασης, συνολικού εμβαδού 50 στρεμμάτων, στην ομοσπονδία προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο «σπίτι» των Εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου.

Ως γνωστόν, η επιτροπή Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ είχε στείλει την περασμένη εβδομάδα σχετικό έγγραφο στη δημοτική αρχή, ζητώντας την παραχώρηση οικοπέδου 50 στρεμμάτων στην περιοχή των Σπάτων.

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, 22 «ναι», 7 «όχι» και 2 «παρών», η παραχώρηση έκτασης στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής από τον Δήμο στην ομοσπονδία για την κατασκευή προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων.

Επόμενο βήμα είναι η επισημοποίηση της παραχώρησης του συγκεκριμένου οικοπέδου με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της ΕΠΟ και του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.

Αναφορικά με την έκταση των 50 στρεμμάτων, τα 23 είναι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου, συνεπώς απαιτείται να γίνει η τροποποίηση της χρήσης στην πολεοδομία του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος. Το τελικό στάδιο είναι η έγκριση από την Περιφέρεια ούτως ώστε να ξεκινήσουν τα έργα της κατασκευής του προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων.

Ακολουθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος για την παραχώρηση οικοπέδου στην ΕΠΟ προκειμένου να κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων:

inner
inner
inner

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ