Ισπανία

«Πράσινο» για την αναμόρφωση του Μπερναμπέου! (pics)

Η επιτροπή αστικής ανάπτυξης ενέκρινε το πλάνο για την αναμόρφωση του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και τα έργα αρχίζουν πολύ σύντομα.

Νέα μορφή θα αποκτήσει σύντομα το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όπως έγινε γνωστό, η επιτροπή αστικής ανάπτυξης της Μαδρίτης ενέκρινε το πλάνο για την αναμόρφωση της ιστορικής έδρας της Ρεάλ και τα έργα θα αρχίσουν άμεσα. Απομένει το τυπικό σκέλος της ψήφισης από το δημοτικό συμβούλιο, στις 30 Μαΐου, και μετά… αρχίζει η δουλειά.

Το πλάνο προβλέπει την πλήρη αλλαγή της εξωτερικής μορφής του γηπέδου, που θα γίνει «σκεπαστό». Τα γραφεία του συλλόγου θα μεταφερθούν στο προπονητικό κέντρο ελευθερώνοντας έναν χώρο περίπου 8.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ θα υπάρξει και μεταφορά των σουιτών.

Οι εργασίες, που θα κοστίσουν 300-400 εκατ. ευρώ, αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 39 μήνες αρχίζοντας μετά το καλοκαίρι, ενώ ο κυριότερος όγκος τους θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 και του 2019. Το κυριότερο όλων είναι πως η Ρεάλ δεν θα χρειαστεί να «ξεσπιτωθεί», αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο γήπεδό της.

inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x