Stoiximan Super League

Πρεμιέρα με νίκη στα φιλικά για την Ξάνθη

Η ακριτική ομάδα νίκησε 1-0 τη Χάποελ Ραμάτ Χασαρόν στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Με νίκη ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας η Ξάνθη. Η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ επικράτησε 1-0 της Χάποελ Ραμάτ Χασαρόν, χάρη σε τέρμα του Φάκκη στο 87’.

Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, η ακριτική ομάδα απείλησε με σουτ του Ντε Λούκας, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Μπαξεβανίδης είχε σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα της Ξάνθης είχε τον έλεγχο και απείλησε εκ νέου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα με τους Ντε Λούκας και Ντε Αμορίμ, ενώ προς το τέλος του πρώτος ημιχρόνου, ο Γκαργκαλατζίδης νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας του Ισραήλ.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Φάκκης είχε σουτ στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια, οι Κοβάσεβιτς με σουτ και Καρασαλίδης με κεφαλιά δεν σημάδεψαν σωστά. Στο 87’, ο Φάκκης δέχθηκε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Πολλέτο και με ωραίο πλασέ, έκανε το 1-0, το οποίο ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ξάνθη: Σάο Μπέντο (36’ ‘Αμπαντ, 60’ Σταθάκης), Μπαξεβανίδης (46’ Φασίδης), Μαλεζάς (76’ Τενεκές), Λισγάρας (46’ Καρασαλίδης), Σόσα (67’ Λεωντσάκος), Ντε Λούκας (60’ Καμαρά), Κοβάσεβιτς (78’ Θυμιάνης), Ντε Αμορίμ (46’ Πολέττο), Τζουρίτσκοβιτς (36’ Στάρτζεον), Μπαριέντος (67’ Σουλεϊμάν), Γκαργκαλατζίδης (46’ Φάκκης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x