Κύπελλο Ελλάδας

Πρεμιέρα με… πεντάρα για τον Βόλο

Ο ΝΠΣ Βόλος συνέτριψε με 5-1 τον Απόλλωνα Λάρισας, στο πρώτο χρονικά ματς του δεύτερου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μάντζη να σκοράρει δύο φορές στο θεσσαλικό ντέρμπι!

Γκολ και θέαμα περιελάμβανε η αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης στον Βόλο. Εκεί όπου ο τοπικός ΝΠΣ Βόλος… σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Απόλλωνα Λάρισας, όπως μαρτυράει και το τελικό 5-1 υπέρ του!

Οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο 21ο λεπτό, όταν ο Μάντζης βγήκε στην «πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και, εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του Κουτογλίδη, σκόραρε προ κενής εστίας... Οι φιλοξενούμενοι ανασυντάχθηκαν, πίεσαν, «προειδοποίησαν» έχοντας δοκάρι στο 38' με τον Μαρσολίνο και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λίταινα ισοφάρισε με δυνατό σουτ σε 1-1.

Το παιχνίδι πήρε μια… άγρια μορφή, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το προβάδισμα, το οποίο πήρε τελικά ο Βόλος, μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με τον Κότο να κάνει σέντρα-σουτ από δεξιά και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτογλίδη!

Στη συνέχεια, η κακή απόδοση του γκολκίπερ του Απόλλωνα αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν εκείνη που ανέβασαν τελικά τον δείκτη του σκορ σε δυσθεώρητα επίπεδα, με τους γηπεδούχους να κάνουν το 3-1 στο 65’, χάρη σε πλασέ του Πέντα μετά από νέα άστοχη έξοδο του Κουτογλίδη,..

Ενώ ο Μάντζης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, στο 69', με μία «λόμπα» που σήμανε ταυτόχρονα και το 4-1, για να έρθει ο Πίτου Γκαρσία στο 81ο λεπτό και με απευθείας εκτέλεση φάουλ να «γράψει» το τελικό αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
ΝΠΣ Βόλαος-Απόλλωνας Λάρισας 5-1
ΑΕΚ-Λαμία (δεν έχει οριστεί)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1) ΝΠΣ Βόλος 3
2) ΑΕΚ 0
3) Λαμία 0
4) Απόλλωνας Λάρισας 0

Η επόμενη αγωνιστική:
Απόλλωνας Λάρισας-ΑΕΚ
Λαμία-ΝΠΣ Νόλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x